Partners

Ludiek Events

Op zoek naar een leuk bedrijfs,-team,-familie of ander ludiek groepsuitje? Ludiek Events heeft een fantastisch aanbod aan leuke groepsuitjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spelprogramma's, workshops, rondleidingen, lunch en dinerarrangementen en nog veel meer. Naast hun ruime assortiment bieden ze ook groepsuitjes op maat aan. Of het nu gaat om een groepsuitje van 8 personen of een personeelsfeest voor 800 man bij Ludiek Events regelen ze het voor u!

www.LudiekEvents.nl


Act Op Maat

De naam zegt het eigenlijk al. Bent u op zoek naar een act op maat? Misschien wel voor een opening, afscheid, feest of andere gelegenheid? Bij 'Act Op Maat' zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk. Een team van creatieve talenten gaat voor u aan het werk om uw wensen in een prachtig resultaat te gieten. Misschien wenst u wel een theaterstuk op maat? Of wilt u steltlopers die de aandacht vestigen op uw bedrijf? Of wilt u iemand op een bijzondere manier in het zonnetje zetten? 

www.ActOpMaat.nl


Promotie Act

Wilt u op een ludieke wijze aandacht trekken voor uw campagne? Of de aandacht vestigen op bijvoorbeeld uw product of bedrijf? Misschien bent u wel op zoek naar sprankelend talent voor promotie werkzaamheden? Bij 'Promotie Act' zijn ze gespecialiseerd in het creëren van acts en 'blikvangers' die de juiste positieve aandacht trekken naar het doel waar ze voor worden ingezet. Of het nu gaat om adembenemende steltlopers die torenhoog boven iedereen uitsteken of animatieacts laag bij de grond, het ondenkbare is mogelijk!

www.PromotieAct.nl


Acteur Gezocht

Op zoek naar een acteur of actrice? Bij 'Acteur Gezocht' beschikken ze over een rijk bestand aan ervaren en professionele acteurs. Door de ruime diversiteit binnen hun acteurspool kunnen ze snel tot een passende selectie komen. De acteurs zijn voor diverse en uiteenlopende activiteiten te boeken. Bent u op zoek naar een (specifieke) acteur/actrice voor uw filmproductie, theaterstuk of een bijzondere act? Of wenst u ondersteuning tijdens het castingproces? Maak kennis met 'Acteur Gezocht'.

www.ActeurGezocht.nl

webdesign door GraphicsCompany.net